diumenge, 8 de febrer del 2009

UN MUSSOL TOT SOL, l'espectacle


No hi ha cap dubte que el mussol és un ocell curiós, amb aquella mirada penetrant però a la vegada es un ocellot que ens desperta força simpatia. Són les aus de la intuïció i, per tant, si en algun moment ens trobem amb un d'ells hem de procurar estar previnguts.
Un dia vaig llegir o potser m’ho va explicar algú, que una trobada casual amb un mussol és senyal de bon auguri, es una premonició a la bona sort en gairebé tots els terrenys. Antigues llegendes asseguren que si un mussol ens mira directament als ulls, s'endinsa en la nostra ànima i ens transmet una part del seu poder.

M’agraden aquestes aus, a elles els hi agrada la nit tant com a mi per això les he escollit com a mascotes...

Pel que fa a l’espectacle, podríem dir que es una continuació de l’anterior show, però amb mes "bufetada".
Si cada actuació d'en Joan Reverté es una sorpresa imprevisible i diferent, a l’espectacle: "UN MUSSOL TOT SOL" es fa mes contundent i divertit, Cada tema es una historia i entre tema i tema mes histories, agafant anècdotes al vent.
Amb un repertori nou a la vegada que selecte. On aquest cop es fa palesa aquella frase que diu: "mes sol que un mussol" on la solitud de l’artista dalt l’escenari la "vestim" amb atrezzo i elements escenogràfics i un acurat disseny de llums.

La nit, la solitud , l'amor, temps passats, aquells temps d’escoltar la radio i moltes histories per recordar i somiar desperts ( somiar encara es gratis) Aixó nomes es pot assolir amb la complicitat entre l’artista i el públic i nit a nit.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Hola Mon,
M'agrada tot el que expliques... Segur que sol no ho estaràs mai. El p´blic, a música, les mirades i els bons moments t'acompanyaran sempe!
Una abraçada i endavant amb aqest espai ple d'il.lusions.

Judit ha dit...

Estic d´acord amb la Joana, la solitud només la triem nosaltres...

Jesús M. Tibau ha dit...

i quina mena de ratolins, ratolinets o ratolinots caça el teu mussol?
Una abraçada